Ik bepaal de show.

Regisseur

In 2014 was Kim nog de zangjuf van muziektheater groep Flirt. Maar toen kwam de groep zonder speldocent te zitten. Waarom zou Kim dan niet zelf het stuk regisseren?
Samen met een van de spelers schreef Kim het stuk en regisseerde de groep. Het resulteerde in een prachtig stuk: Zonder Gekheidt, vol krachtige beelden, muzikaliteit en een mooi verhaal. Dat smaakte naar meer!

Zo regisseerde ze slagwerkgroep Shuffle met de voorstelling ‘Slapstick’, begeleidde ze het koor Muchos uit Oss en werkte ze bij veel regie projecten mee met de drama docent om de muziek in het script te schrijven.

Show Apeldoorn 2018 en 2019 en 2020

Met SHOW Apeldoorn geeft Theater Orpheus Apeldoorns talent de kans om samen op het grote podium te schitteren.
De talenten werken samen met een professioneel team aan een fantastische show waarin verschillende podiumkunsten bij elkaar komen.

3 keer mocht Kim bij Show Apeldoorn de regie verzorgen. In 2018 samen met Dookje Engelhard, die het script schreef, en in 2019 alleen, met ook een zelfgeschreven script. Samenwerken met 10 enthousiaste talenten en/of groepen is echt te gek. In het eerste jaar zag Kim een 30 koppig matrozenkoor auditeren. Ik wist metéén dat ik die moest hebben. Dat is toch te gek in een stuk?”

Het 2e jaar besloot ze zelf het script te schrijven. Ze schreef een stuk over talent. Iedereen heeft talent, maar wat als je het niet hebt? Welk talent is het beste?

“Voor het eerst deed ik alles zelf. Spannend, want het moet goed zijn, en komt het wel zo over hoe je het zelf hebt bedacht? Vinden de deelnemers het leuk, en vind het publiek het leuk?
Maar ja, dat lukte. Het was een daverend succes. “

Ook in 2020 zal Kim het script en de regie van Show Apeldoorn verzorgen.

Een aantal mooie reacties van deelnemers van vorig jaar:

Jamie; “GEWELDIG!!!! Het was een fantastisch avontuur en het hele traject voelde als een prachtig cadeau. Hoe bijzonder om met zoveel toffe mogelijkheden omringd te worden die helpen bij je eigen ontwikkeling. Ik vond het super om met zoveel nieuwe dingen kennis te mogen maken en begeleid te worden. Heel veel dank. SHOW Apeldoorn is een unieke ervaring, die ik iedereen kan aanraden en nooit zal vergeten!”

Maartje; “Het was groter dan dat ik had verwacht. Ik heb al een keer de SHOW gekeken als publiek, maar het is er zit veel meer achter dan alleen de SHOW, bijvoorbeeld veel oefenen en gezelligheid en dat had ik niet verwacht”.

Ties; “Ik wil later graag een acteur worden in films en series”

Josmaily; “Ik vond het een super leuke ervaring en zou het zo nog een keer doen alles wat goed geregeld”.

Susanne; “Een bijzondere ervaring, ik ben nog steeds blij dat ik dit heb mee mogen maken!”